• Acasă
blog gratuit sau platit

Blog gratuit sau plătit

De curant o prietenă m-a rugat să-i dau cateva sfaturi despre deschiderea unui blog, pentru început, care pe parcurs va deveni un site serios. Am început să răspund la e-mail însă mi-am dat seama că răspunsul este mai amplu și m-am gandit să împart și cu voi din experiențele mele în domeniu.

Blog gratuit

Există evident varianta unui blog gratuit. Sunt o mulțime de platforme care oferă acest serviciu. Cele mai cunoscute sunt WordPress și Blogger. Ambele ofera gazduire gratuită și teme gratuite. Am scris mai de mult un articol despre avantajele si dezavantajele fiecareia in parte. Experienta mea cu blogurile gratuite se regaseste astfel:

pret domeniu .ro

Cât costă un domeniu.ro

În cazul în care nu știai, din martie 2018 domeniile .ro nu mai au durată nelimitată. Prin urmare fie ai fost notificat fie urmează să fii notificat că domeniul tău expiră. Dacă nu ai fost anunțat, poți verifica la ROTLD. Atenție la 60 de zile după ce domeniul expiră acesta devine liber pe piață și poate fi cumpărat de oricine.

Pentru domenii .ro noi o să redau prețurile mai jos.

Recomandare platforma magazin online

Recomandare platformă magazin online

Trăim vremuri în care magazinele online explodează și sunt sigur că dacă te-ai gândit să construiești și tu unul ai multe întrebări la care vrei răspunsuri.

Scopul articolului nu este să te ajut să-ți faci singur un magazin online. Nu spun că nu se poate face acest lucru, dar recomand să apelezi la un specialist pentru că sunt foarte multe lucruri de care trebuie să ții cont.

De-a lungul anilor am creeat foarte multe magazine online. Am folosit diverse platforme si sunt convins că recomandările mele îți vor folosi.

Contact

rapid

Demo

Preturi

Detalii

Daim PH srl

Otopeni, Ilfov